Om Av Nordic

AV Nordic är mer än bara en leverantör; vi är din partner i teknikens värld. Vårt mål är att skapa värde för våra ÅF genom att leverera moderna lösningar som ger slutanvändaren bästa möjliga prestanda . Oavsett om det gäller att skydda sin egendom med avancerade övervakningssystem eller att skapa en mer ansluten och smartare fastighet eller arbetsplats, är vi här för att göra din kunds vision till verklighet.
AV Nordic är mer än bara en leverantör; vi är din partner i teknikens värld. Vårt mål är att skapa värde för våra kunder genom att leverera lösningar som förbättrar säkerhet, effektivitet och bekvämlighet. 
Kontakta oss

Vilka är Av Nordic

Grundat i hjärtat av Borås år 2000, har vi utvecklats från att vara specialister på antenn- och paraboldistribution till att bli en totalleverantör av lösningar inom kameraövervakning, nätverk, Pro AV, smarta hem, samt bild- och signaldistribution. Genom åren har vi etablerat oss som en ledande aktör i branschen, kända för vår expertis, kvalitet och kundfokus.

På AV Nordic specialiserar vi oss på att tillhandahålla professionella system för kameraövervakning, nätverk, passer och ljud till vårt ÅF-nätverk. Vi är stolta över att representera ledande varumärken som Uniview och Milesight, och erbjuder ett omfattande utbud av dome-, turret- och PTZ-kameror för att möta alla typer av övervakningsbehov. Vår expertis sträcker sig också till passersystem, där vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att garantera säker och effektiv tillgångskontroll.

Att välja AV Nordic betyder mer än bara tillgång till beprövade produkter; det betyder också att du som ÅF får professionellt stöd genom hela installationsprocessen. Vi arbetar nära ett nätverk av erfarna återförsäljare och installatörer för att säkerställa att varje installation möter våra höga standarder för kvalitet och prestanda. Med oss kan du som ÅF få hjälp med en projekterad lösning som inte bara är trygg och säker, men också framtidssäkrad och enkel att utöka.

Vi tror starkt på värdet av människor och teknik. Det är därför vi erbjuder omfattande support som säkerställer att du som ÅF känner dig trygg långt efter att installationen är genomförd. Vårt team av dedikerade experter är här för att hjälpa dig att kvalitetssäkra din anläggning och se till att den fortsätter att prestera på högsta nivå år efter år.

På AV Nordic är vi mer än bara en leverantör; vi är din partner i teknikens värld. Vårt mål är att skapa värde för våra ÅF genom att leverera lösningar som är lättanvända och fyller slutkundens behov. Oavsett om det gäller att skydda deras egendom med avancerade övervakningssystem eller att skapa en mer ansluten och smartare fastighet eller arbetsplats, är vi här för att göra deras vision till verklighet.

Låt oss tillsammans ta nästa steg mot en tryggare och mer teknikdriven framtid. Välkommen till familjen AV Nordic

Vår vision

I en värld där tekniken ständigt utvecklas och säkerhetsbehoven blir allt mer komplexa, strävar AV Nordic efter att vara föregångaren som ständigt ligger ett steg före. Vår vision är att kombinera innovation med tillförlitlighet för att skapa säkra, intelligenta och integrerade lösningar som förbättrar människors liv och verksamheters effektivitet.

Vi ser en framtid där varje hem och företag kan dra nytta av skräddarsydda säkerhetssystem och smarta lösningar som är enkla att använda, tillförlitliga och framtidssäkrade. Genom att kontinuerligt utforska nya teknologier och samarbeta med ledande varumärken, siktar vi på att erbjuda de mest avancerade och användarvänliga produkterna på marknaden.

Vår vision sträcker sig bortom att bara leverera produkter; vi vill skapa en känsla av trygghet och tillit hos våra återförsäljare och slutkunder. Vi strävar efter att vara den partner du vänder dig till när du behöver rådgivning, support och innovation inom säkerhet och teknik. Genom att erbjuda exceptionell service och stöd vill vi bygga långsiktiga relationer med våra återförsäljare och vara en del av deras vardagliga trygghet och framgång.

På AV Nordic är innovation inte bara en del av vår affärsstrategi; det är en del av vår identitet. Vi tror att genom att ständigt utmana status quo och tänka framåt, kan vi bidra till en säkrare och mer teknologiskt avancerad värld. Vår vision är att vara ledstjärnan i branschen, inspirera till förändring och vara den kraft som driver samhället mot en tryggare och smartare framtid.

Kontakta oss

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Här hittar du kontaktuppgifter till alla våra medarbetare.

Martin Carlzon

VD/ägare
+46 703 12 63 81
martin(at)avnordic.se

Henrik Carlzon

KAM/ägare
+46 703 12 63 80
henrik(at)avnordic.se

Fredrik Kärrander

Marknadsföring
+46 703 99 83 50
fredrik(at)avnordic.se

Våra varumärken

Kontakta oss
033 - 22 63 80

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att ta del av senaste nyheter, kampanjer och tips.
Subscription
useruserscartphonecrossmenu